vr

Varnostne rešitve

 

v1v2

 

Sistem za obarvanje denarja X-GuardS je namenjen protiropnemu varovanju blagajniških mest in trezorjev

 

Varnostni protiropni sistem za obarvanje denarja X-GuardS je eno od najučinkovitejših tehničnih sredstev za preprečevanje ropov bank, pošt, bencinskih servisov, menjalnic in podobnih objektov, kjer se v poslovanju s strankami rokuje z večjo količino gotovine.

 

Varnostno dimno enoto X-GuardS z veliko koncentracijo rdeče barve v prahu, ki generira tudi do 30 m3 zelo gostega rdečega dima namestimo med bankovce. Zaradi izredno tanke izvedbe dimne enote, jo je mogoče vstaviti med dva bankovca tako, da je enota očem neopazna in jo je praktično nemogoče odkriti brez podrobnega in zamudnega pregleda.
Sistem temelji na stalni kriptirani komunikaciji med dimno enoto in vgrajenim oddajnikom ali sistemom oddajnikov v prostoru na način, da se ob iznosu denarja iz prostora sproži dimna enota, ki generira do 30 m3 rdeče obarvanega dima. Posledica je rdeče obarvan denar, ki s tem postane neuporaben obenem, pa se obarvajo tudi oblačila roparja, kar pogosto olajša iskanje storilcev.

 

Velika koncentracija obarvanega gostega dima močno oteži pobeg roparja, saj ropar s tem na ulici opozori nase, prav tako pa ni mogoče upravljati z vozilom, v kolikor se sistem aktivira v kabini vozila.

 

Z uporabo posebnih mikrodelcev z unikatno vgravirano oznako, ki jih vstavimo v barvo, je mogoče kadarkoli ob prejemu tako obarvanega bankovca enostavno in natančno določiti kraj ropa.

Sistem je zaradi kriptirane unikatne komunikacije med dimno enoto in oddajnikom imun na sabotaže prav tako, pa se sistem ponastavi v primeru, da ropar odloži denar v prostoru še pred aktivacijo. Sistem zaznavanja premika vgrajen v dimni enoti varuje napravo pred naključno sprožitvijo. Tako ni bojazni, da bi se sistem aktiviral v prostoru, kjer se nahaja signal oddajnika.

 

Idealna rešitev za varovanje:
– pošt
– bank
– menjalnic
– bencinskih servisov

 

 

Varnostni X-GuardM, namenjen protiropnemu varovanju varnostnega osebja

 

X-GuardM je varnostni sistem, ki varuje varnostno osebje, poštne uslužbence in ostalo osebje, ki prenašajo ali dostavljajo gotovino in vrednostne papirje na različne lokacije izven objektov.

 

Varnostno dimno enoto X-GuardM z veliko koncentracijo rdeče barve v prahu, ki generira tudi do 30 m3 zelo gostega rdečega dima lahko namestimo med bankovce, v paket, v torbo, denarnico in podobno. Sama izvedba zagotavlja, da je enota očem neopazna in jo je praktično nemogoče odkriti brez podrobnega in zamudnega pregleda.

 

Ob napadu in odtujitvi denarja, paketa, torbe, denarnice ipd., se v nastavljivi oddaljenosti od mesta napada aktivira sistem, ki sproži dimno enoto, ki generira do 30 m3 rdeče obarvanega zelo gostega dima. Posledica je rdeče obarvan denar, ki s tem postane neuporaben obenem, pa se obarvajo tudi oblačila roparja, kar pogosto olajša iskanje storilcev.

 

Velika koncentracija obarvanega gostega dima močno oteži pobeg roparja, saj ropar s tem na ulici opozori nase, prav tako pa ni mogoče upravljati z vozilom, v kolikor se sistem aktivira v kabini vozila.

 

Z uporabo posebnih mikrodelcev z unikatno vgravirano oznako, ki jih vstavimo v barvo, je mogoče kadarkoli ob prejemu tako obarvanega bankovca, torbe ali kosa oblačila enostavno in natančno določiti kraj ropa.
2

Idealna rešitev za:
– poštarje
– varnostno osebje